Tillbaka till alla evenemang

Self/less

Utforska vägen till frihet från “Jag-tanken”

Det här är en workshop med potential att radikalt förändra din idé om vem du är och vad som håller dig tillbaka.

Här får du möjlighet att lägga grunden till att medvetet kunna framkalla tillstånd fria från ”jag-tanken”.

Tänk “flow” på beställning.

Du som är med oss den här kvällen (och lyssnar uppmärksamt) får här ett löfte: efteråt kommer du veta att frihet finns tillgänglig i nuet och att du alltid kan återvända hit.

Här och nu.

Och nu. Och nu…

  • Vänta dig en kombination av annorlunda meditations-övningar och kreativa metoder, där den röda tråden är målet att upptäcka illusionen om egot.

    Här kommer du att utmanas och uppmuntras till direkt inspektion av din “sanna natur”. Du kommer få öva på att se dig själv och andra människor, bortom sociala masker.

    De praktiska övningarna kommer varvas med föreläsnings-liknande innehåll och samtal med utrymme för frågor.

    Vi kommer att prata om den ”spirituella resan” ur ett teoretiskt perspektiv: Vad är ett spirituellt uppvaknande, egentligen? Rent konkret alltså, förklarat på ett sätt så att den logiska och rationella hjärnan också förstår (okej, vi ska göra vårt bästa försök i alla fall).

  • Workshopen handlar om att utforska förmågan att systematiskt kunna skruva ner volymen på ”Jag-tanken” och därigenom öppna upp för ett antal olika fördelar.

    Mindre “jag-tanke” kan i sin tur till exempel leda till:

    + “Flow-liknande” tillstånd på beställning.


    + Ökad kreativitet.

    + Starkare intuition.

    + Mindre negativ påverkan av vad andra tycker och tänker om dig.



    + Ökad känsla av frihet.



    + Minskad stress, ångest, oro och sorg.

    + Hjälp med eventuella beroenden och missbruk.

    + Känslor av djup tacksamhet och “bliss”.

  • Denna workshop passar dig som söker efter (eller upplever att du redan haft) ett ”spirituellt uppvaknande”.

    Vår övertygelse är att alla människor egentligen redan har ”vaknat upp” (men många gör ett bra jobb med att glömma bort just det). Med andra ord: du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta.

    Om du läst fram till hit och fortfarande känner dig nyfiken och vill veta mer, kommer du med stor sannolikhet att stormtrivas och känna dig hemma här.

“Om man lär sig att medvetet skruva ner volymen på ‘Jag-tanken’, finns friheten alltid nära till hands.

Ofta är det lättare sagt än gjort, men långt ifrån omöjligt.

Under den här workshopen kommer vi göra ett seriöst försök att sammanfatta illusionen om egot och dela

det viktigaste som vi någonsin lärt oss…”

Victor Hillebjörk & Maria Östlund, som guidar under denna workshop

“A human being is a part of the whole, called by us ‘Universe’, a part limited in time and space. He experiences himself, his thoughts and feelings as something separate from the rest — a kind of optical delusion of his consciousness. The striving to free oneself from this delusion is the one issue of true religion. Not to nourish it but to try to overcome it is the way to reach the attainable measure of peace of mind.”

– Albert Einstein

Dina guider

  • Vårt senaste tillskott på Love Yoga.

    Victors väg in i den spirituella världen var genom kreativitet. Han är en uppskattad föreläsare inom detta område med tidigare uppdrag i både nationella och internationella sammanhang.

    Han menar att ens personliga resa inom spiritualitet och kreativitet står i nära kontakt med varandra. Det finns en tydlig koppling och går man tillräckligt djupt i det ena kommer det leda till en förlösande effekt av det andra. Detta upptäckte han genom sitt tidigare arbete inom kreativa näringar, med uppdragsgivare som Svenska Fotbollförbundet, SJ och Friends. Victor har också genomfört många egna kreativitetsrelaterade projekt, som att arrangera en nyskapande musikfestival och att resa i ett tiny house på hjul, där han sökte efter och intervjuade Europas mest kreativa människor.

    Victor har bott utomlands i flera år och deltagit på många meditationsretreats och liknande sammanhang runtom i världen. Efter ett antal transformativa upplevelser startades en process som innebar en djupdykning med huvudet före i den spirituella världen.

    I rollen som guide uppmuntrar han till direkt inspektion av illusionen om egot. Victor menar att egot – vår självbild och våra sociala masker – är själva roten till de flesta (om inte alla) av våra problem.

  • Grundaren av Love Yoga.

    Maria skapar en varm, stöttande och välkomnande miljö som tar dig djupare in i ditt själ(v)utforskande.

    Hennes klasser, workshops och utbildningar uppmuntrar till själsligt sökande, kreativitet och inre styrka - så du kan möta livet så generöst du bara kan.

    Maria är utbildad yogalärare i Restorative Yoga, Embodied Yin™, Embodied Flow™, Viryayoga™, samt utbildar sig i Somatic Stress Release™ och Katonah Yoga™. Hon är också utbildad Breathwork Healer, Reiki Master Teacher och Thai Yoga Massör.

    Maria har studerat healing och yoga på olika ställen runt om i världen och har förfinat sin egen medicin under egna år av självläkning.

 

Vi håller till i vår mysiga yogastudio på Sveagatan 6. Här skapar vi ett tryggt space tillsammans. Varmt välkommen!

Boka här ↓

Denna workshop är kostnadsfri för medlemmar i Love Yoga Community (du som har ett månadskort eller terminskort).

Våra workshops blir ofta fullbokade – se till att säkra din plats i tid för att inte missa chansen.

Du kan välja "Pay Later" i sista steget av bokningen om du vill boka nu, men betala senare.

Föregående
Föregående
25 januari

Love Mama (3/6)

Nästa
Nästa
27 januari

Yin